Shopping Basket
Your Basket is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Delivery
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should receive an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Basket

Dizedil Beauty

Nagels Haar Make-up

Blog

Blog

Mooie nagels

Posted on 17 November, 2015 at 19:50

 


Schoonheid zit van binnen maar ook in je nagels.

Mooie handen en nagels zijn je visitekaartje.

– Mocht je je nagels in een kleurtje willen lakken dan raad ik je aan eerst te beginnen met een basislak (base coat), dit voorkomt dat de kleurpigmenten van je nagellak in je nagels trekken, waardoor ze na het verwijderen van je lak gelig zijn uitgeslagen. Dit is natuurlijk erg zonde. Lak 2 dunne lagen en maak het af met een (sneldrogende) top coat, zodat je lang plezier hebt van je gelakte nagels.

 

– Als je lak goed droog en uitgehard is kun je je nagelriemen nog even extra verzorgen met een nagelriemolie, dit werkt het beste achteraf, omdat je je nagels echt niet mooi kunt lakken als er vettigheid op zit. Je kán het ook als eerste stap doen, maar dan moet je daarna je nagels ontvetten en dan ben je ook gelijk weer een groot deel van je verzorging kwijt. Zonde!

 

– Eventueel kun je je nagels nog even een klein beetje bijvijlen met een flexibele vijl (niet knippen! Dan splijten je nagels!) zodat ze allemaal eenzelfde vorm hebben. Na het lakken zie je dit het beste omdat je nagels nu eenmaal niet allemaal gelijk van vorm zijn.

 

– Nog even wat handcrème inmasseren en klaar zijn je visitekaartjes!

 

Als je van je nagel en handverzorging een gewoonte maakt, zien ze er niet alleen altijd verzorgd uit, maar kost het je ook weinig tijd.


Categories: None